რუბრიკები
ტოლმა ვაზის ფოთოლში
ინგრედიენტები: საქონლის ან შერეული ფარში 500 გ ბრინჯი 100-150 გ ხახვი 1 მწვანილი მარილი და პილპილი ვაზის ფოთლები საჭიროების მიხედვით მომზადების წესი: ბრინჯი მოვხარშოთ, გადავწუროთ და გავაციოთ. ფარშს შევურიოთ ბრინჯი, დაჭრილი ხახვი, მწვანილი, მარილი და პილპილი. ყველაფერი კარგად ავურიოთ. თუ ვაზის ფოთლები ნედლია, აუცილებლად მოვწალოთ 1-2 წუთი მდუღარე წყალში. თუ დამარილებულია, 1-2 საათით დავალბოთ ცივ წყალში. ფოთოლზე დავდოთ ფარში და გადავახვიოთ. ჩავალაგოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი ან წყალში გახსნილი ტომატ -პასტა. ვხარშოთ 30-40 წუთი, ხორცის მომზადებამდე. მივირთვათ არაჟნის ან მაწვნის სოუსით
Print