რუბრიკები
დაბალკალორიული საზაფხულო ტორტი
ინგრედიენტები: მზა ბისკვიტის 300 გ არაჟანი 500 გ შაქარი 150 გ მარწყვი, ჟოლო ჟელატინი 2 ს.კ მომზადების წესი: ჟელატინს დაასხით 100 მლ წყალი და დაალბეთ 30 წუთი. ათქვიფეთ შაქარი და არაჟანი. ჟელატინი გაადნეთ და შეურიეთ კრემს. ჭურჭელში ჩააფინეთ ცელოფანი და ფენა-ფენა მოათავსეთ ბისკვიტის ნატეხები, ხილი და კრემი. შედგით მაცივარში გასაციებლად. გამაგრების შემდეგ ამოიღეთ ფორმიდან და გააფორმეთ სურვილის მიხედვით.
Print