რუბრიკები
გოგრის პური
თქვენ დაგჭირდებათ☛ • 2,5 ჭ. ფვქილი. • 1 ს.კ. დარიჩინი. • 1 ჩ.კ. სოდა. • 300 გ. გოგრა. • 4 ც. კვერცხი. • 150 გ. თხილი. • 250 მლ. ზეთი. • მარილი გემოვნებით. მომზადების წესი: ✔ აურიეთ ერთმანეთში ფქვილი, სოდა, მარილი და დარიჩინი. ცალკე აურიეთ კვერცხი, ზეთი, მოხარშული და დაბლენდერებული გოგრა, დაქუცმაცებული თხილი. ✔ ორივე მასა შეურიეთ ერთმანეთში, კარგად ამოურიეთ. მიღებული ცომი მოათავსეთ ფორმაში და შედგით 175 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში, 45-60 წუთი.
Print