რუბრიკები
ღორის ხორცი ბოსტნეულთან ერთად
თქვენ დაგჭირდებათ ☛ • 300 გ. ქამა სოკო. • 400 გ. ღორის ხორცი. • 100 გ. ბულგრული წიწაკა. • 100 გ. პომიდორი. • 150 მლ. ნაღები 25%-იანი. • 100 მლ. ზეითუნის ზეთი. • მარილი და პილპილი გემოვენბით. მომზადების წესი: ✔ ხორცი დაჭერით კუბიკებად. გააცხელეთ ქვაბი და ჩაასხით მასში 50 მლ. ზეითუნის ზეთი. მოათავსეთ ხორცი ქვაბში, მოაყარეთ მარილი და პილპილი. 15 წუთი თუშეთ. ✔ სანამ ხორცი იწვება, მსხვილად დაჭერით ქამა სოკო, კუბიკებად დაჭერით პომიდორი და გრძლად ბულგარლი წიწაკა. ✔ 15 წუთის შემდეგ გადასხით ცხიმი ქვაბიდან და ჩაასხით 50 მლ. ზეითუნის ზეთი. დაუმატეთ დაჭრილი ბოსტნეული და სოკო. 5 წუთი შეწვით და თან ურიეთ. ✔ ჩაასხით ქვაბში ნაღები და წყალი ისე, რომ ბოსტეულის და ხორცის 2/3 დაიფაროს. თუშეთ 15-20 წუთის განმავლობაში. გემრიელად მიირთვით
Print