Error
რუბრიკები
ომლეტი “მექსიკა”
ინგრედიენტები 2 კვერცხი 30გ კარაქი 30გ სოკო 30გ წითელი წიწაკა 40გ პამიდორი 30გ ტომატის სოუსი მომზადების წესი სოკო დავჭრათ ნაჭრებად და შევწვათ კარაქში. წიწაკა დავჭრათ ღერებად და შევწვათ კარაქში. ცალკე შევწვათ წვრილად დაჭრილი, კანგაცლილი პამიდორი. შემდეგ სოკო, წიწაკა, პამიდორი შევურიოთ კარგად ერთმანეთს, შევახვიოთ მომზადებულ ომლეტში და ზემოდან მოვასხათ ტომატის სოუსი.
Print