- ორაგული 600 გ
- ლიმონი 1/2
- მარილი და პილპილი
მომზადების წესი:
თევზი დავჭრათ ულუფებად.
ფორმაში ჩავაფინოთ ფოლგა და დავალაგოთ თევზი. მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, მოვასხათ ნახევარი ლიმონის წვენი.
გადმოვაფაროთ ფოლგის მეორე ნახევარი და მჭიდროდ შევუკეცოთ გვერდები. დავტოვოთ 20, შემდეგ კი 20-30 წუთით 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში შევდგათ.
გარნირად მოვუმზადოთ ბოსტნეულის სალათა და პიურე.
მასალის გამოყენების პირობები