გადაცემები
მავნე სურსათიდან მომდინარე ძირითადი საფრთხეები
რა შეიძლება ჩაითვალოს მავნე სურსათად, როგორ შევამციროთ მისი მოხმარების რისკი და გამოწვეული ზიანი. საკვებისმიერი დავადებების გამომწვევი მიკროორგანიზმები რა დაავადებებს იწვევენ და რამდენად ხშირია ეს შემთხვევები. რა წესები უნდა დავიცვათ საკვების შენახვა-მომზადებისას. თემაზე ვრცლად რადიო ,,ათინათის" პირდაპირ ეთერში ა(ა)იპ ,,სამეგრელოს ხმის" დამფუძნებელი, ეკონომისტი, პროექტის დირექტორი თენგიზ ჯგუშია და ექიმი, თერაპევტ-ტოქსიკოლოგი ქეთევან წყაროზია საუბრობენ.
ეს გადაცემა შექმნილია ევროკავშირის მხარდაჭერით. მის შინაარსზე სრულად პასუხისმგებელია ააიპი "სამეგრელოს ხმა" და შესაძლოა, რომ იგი არ გამოხატავდეს ევროკავშირის შეხედულებებს.
Print