რა შეიძლება ჩაითვალოს მავნე სურსათად, როგორ შევამციროთ მისი მოხმარების რისკი და გამოწვეული ზიანი. საკვებისმიერი დავადებების გამომწვევი მიკროორგანიზმები რა დაავადებებს იწვევენ და რამდენად ხშირია ეს შემთხვევები. რა წესები უნდა დავიცვათ საკვების შენახვა-მომზადებისას. თემაზე ვრცლად რადიო ,,ათინათის" პირდაპირ ეთერში ა(ა)იპ ,,სამეგრელოს ხმის" დამფუძნებელი, ეკონომისტი, პროექტის დირექტორი თენგიზ ჯგუშია და ექიმი, თერაპევტ-ტოქსიკოლოგი ქეთევან წყაროზია საუბრობენ.
ეს გადაცემა შექმნილია ევროკავშირის მხარდაჭერით. მის შინაარსზე სრულად პასუხისმგებელია ააიპი "სამეგრელოს ხმა" და შესაძლოა, რომ იგი არ გამოხატავდეს ევროკავშირის შეხედულებებს.
მასალის გამოყენების პირობები