გადაცემები
სურსათის უვნებლობის ძირითადი სტრატეგია - „მინდვრიდან ჩანგლამდე“
რას გულისხმობს  "ფერმიდან ჩანგლამდე"  მიდგომა.      რა ნაბიჯებს გადის საკვები, სანამ ჩვენს თეფშზე მოხვდებადა როგორ ვზრუნავთ მის უსაფრთხოებაზე. რადიო ,,ათინათის" პირდაპირ ეთერში ისტორიკოსი, სოციალურ მეცნიერებათა დოქტორი, პროექტის კოორდინატორი ჯამბულ ნაჭყებია და ჯანდაცვის მაგისტრი, სურსათის უვნებლობის ექსპერტი, საქართველოს ნუტრიციოლოგთა საზოგადოების სრული წევრი სალომე ბოჭორიშვილი საუბრობენ.
ეს გადაცემა შექმნილია ევროკავშირის მხარდაჭერით. მის შინაარსზე სრულად პასუხისმგებელია ააიპი "სამეგრელოს ხმა" და შესაძლოა, რომ იგი არ გამოხატავდეს ევროკავშირის შეხედულებებს.



Print