2 ცალი ლაიმი 1/2 ჭიქა შაქარი 3 სუფრის კოვზი ტკბილი შედედებული რძე (სგუშონი) 3 ჭიქა წყალი ყინულიპირველი ეტაპი: გარეცხეთ ლაიმები, მოაჭერით ბოლოები და დაჭერით რვა ნაწილად. ნაჭრები მოათავსეთ ბლენდერში შაქართან, სგუშონთან, წყალთან და ყინულთან ერთად. მეორე ეტაპი: ამუშავეთ ბლენდერი ღილაკზე ხუთჯერ დაჭერით. მიღებული ნარევი გაატარეთ საწურში კანის ნარჩენების მოსაშორებლად. სასმელი გაანაწილეთ ოთხ ყინულიან ჭიქაში და სურვილისამებრ გააფორმეთ ლაიმის ნაჭრებით. გემრიელად მიირთვით!
უმეტესობა ჩვენგანი სახლში ყოფნისას დღის უმეტეს ნაწილს მისაღებ ოთახში ატარებს.
მასალის გამოყენების პირობები