გოგრას მოაცილეთ თავი, გამოწმინდეთ და შედგით ღუმელში 190 გრადუსზე 1 საათით.
1/2 ჭიქა კუსკუსს დაასხით 1 ჭიქა მდუღარე წყალი, 1 ს. კ შაქარი და თავზე დაახურეთ. რამდენიმე წუთში კუსკუსი გაიბერება და წყალს შეიშრობს. შემდეგ ჩანგლით აურიეთ და ჩავყარე 1/2 ჭიქა ქიშმიში, 1/2 ჭიქა დაჭრილი ნიგოზი, 4 ცალი დაჭრილი ხურმის ჩირი, თაფლი გემოვნებით.
გამოიღეთ გოგორის თავსახური, ამოაცალეთ რბილობი, დავჭერით და შევურიეთ კუსკუსს. ბოლოს მთელი ეს მასა გოგრაში ჩადეთ.
Foodographyუმეტესობა ჩვენგანი სახლში ყოფნისას დღის უმეტეს ნაწილს მისაღებ ოთახში ატარებს.


მასალის გამოყენების პირობები