მასალა:
	- 1 კვერცხი
 
	- 2 ნაჭერი პური
 
	- 2 ხახვი
 
	- 2 კბილი ნიორი
 
	- 1 ცალი პამიდორი
 
	- 2 ბოლოკი
 
	- 2 ბულგარული წიწაკა
 
	- 5-6 ღერო  ოხრახუში
 
	- მარილი გემოვნებით
 
მომზადების წესი:
კუბიკებად დაჭრილი პური შევწვათ ზეთში.ასევე წვრლად დაჭრილი ბოლოკი, ხახვი, ბულგარული, ნიორი. დავმატოთ კანგაცლილი პამოდორი. წვრილად დჭრილი ოხრახუში. ბოლოს დავახალოთ კვერცხი, მოვაყაროთ მარილი.
გემრიელად მიირთვით!
 			 
			
მასალის გამოყენების პირობები