ინგრედიენტები:
სულგუნის ნაჭერი 4
შემწვარი ბადრიჯნის ნაჭერი 4
ძეხვის ან ლორის ნაჭერი 4
პამიდორი 1
მარილი და პილპილი
რეჰანი
პამიდორი ოთხ თხელ ნაჭრად დავჭრათ და ზეთში მაღალ ცეცხლზე ორივე მხრიდან შევბრაწოთ. მოვაყაროთ მარილი. სულგუნის ფირფიტაზე მოვათავსოთ ბადრიჯნის ნაჭერი. ზედ დავადოთ ლორი, პამიდორი და დაჭრილი მწვანილი. შევახვიოთ სულგუნის ფენაში და 5 წუთით კარგად გახურებულ ღუმელში შევდგათ. როდესაც სულგუნი დარბილდება, გამოვიღოთ და მივირთვათ. შეგვიძლია დავჭრათ რულეტივით.უმეტესობა ჩვენგანი სახლში ყოფნისას დღის უმეტეს ნაწილს მისაღებ ოთახში ატარებს.


მასალის გამოყენების პირობები