Error
  • PHPImageWorkshop\Exception\ImageWorkshopBaseException: [3]: Can't open the file at "http://radioatinati.ge/multimedia/2013/09/stapilos-namcxvari.jpg" : file is not readable, did you check permissions (755 / 777) ?
  • PHPImageWorkshop\Exception\ImageWorkshopBaseException: [3]: Can't open the file at "http://radioatinati.ge/multimedia/2013/09/stapilos-namcxvari.jpg" : file is not readable, did you check permissions (755 / 777) ?
  • PHPImageWorkshop\Exception\ImageWorkshopBaseException: [3]: Can't open the file at "http://radioatinati.ge/multimedia/2013/09/stapilos-namcxvari.jpg" : file is not readable, did you check permissions (755 / 777) ?
  • PHPImageWorkshop\Exception\ImageWorkshopBaseException: [3]: Can't open the file at "http://radioatinati.ge/multimedia/2013/09/stapilos-namcxvari.jpg" : file is not readable, did you check permissions (755 / 777) ?
რუბრიკები
სტაფილოს ნამცხვარი
                        ინგრედიენტები:
  • 4 ცალი კვერცხი
  • 1 მთელი 1/4 ჭიქა მცენარეული ზეთი
  • 2 ჭიქა შაქარი
  • 2 ჩაის კოვზი ვანილის ექსტრაქტი
  • 2 ჭიქა ფქვილი
  • 2 ჩაის კოვზი საჭმელი სოდა
  • 2 ჩაის კოვზი საცხობი ფხვნილი/გამაფხვიერებელი
  • 1/2 ჩაის კოვზი მარილი
  • 2 ჩაის კოვზი დაფქული დარიჩინი
  • 3 ჭიქა გახეხილი სტაფილო
  • 1 ჭიქა დაჭრილი თხლი/ნუში/ნიგოზი*
  • 115 გრამი დარბილებული კარაქი
  • 225 გრამი ნაღების ყველი/კრემ-ყველი
  • 4 ჭიქა დაფქული შაქარი
  • 1 ჩაის კოვზი ვანილის ექსტრაქტი
  • 1 ჭიქა დაჭრილი თხლი/ნუში/ნიგოზი*
  • ცოტაოდენი ცხიმი და ფქვილი ფორმისთვის
მომზადების წესი  1. გააცხელეთ ღუმელი 175C გრადუსამდე(350F). მოაცხეთ ცხიმი(კარაქი) და მოაყარეთ ფქვილი 22.5×32.5სმ ზომის საცხობ ფორმას. 2. დიდი ზომის თასში კარგად გათქვიფეთ 4 კვერცხი, ზეთი, 2 ჭიქა შაქარი და ვანილის ექსტრაქტი. მეორე თასში ერთმანეთს შეურიეთ ფქვილი, სოდა, საცხობი ფხვნილი, მარილი და დარიჩინი. ჩაუმატეთ ეს მშრალი მასა კვერცხის მასას პირველ თასში და კარგად შეურიეთ(კვლავ გამოიყენეთ მიქსერი). ბოლოს ჩაუმატეთ 3 ჭიქა გახეხილი სტაფილო(მიიღებთ 6-8 საშუალო ზომის სტაფილოს გახეხვით) და თხილი(*სურვილისამებრ). მოურიეთ, რომ კარგად შეერიოს. გადაიტანეთ ფორმაში და აცხვეთ 40-50 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ ნამცხვარი ჯერ ფორმაშივე გააცივეთ 10 წუთით და შემდეგ მოათავსეთ ცხაურზე კარგად გასაცივებლად. 3. ერთად გათქვიფეთ ოთახის ტემპერატურის კარაქი და ნაღების ყველი. ჩაუმატეთ შაქრის ფხვნილი, ვანილის ექსტრაქტი და თქვიფეთ ერთგვაროვანი კრემისებრი მასის მიღებამდე. გადაანაწილეთ კრემი კარგად გაცივებულ ნამცხვარზე და მოაყარეთ ზემოდან თხლად დაჭრილი თხილი/ნუში/ნიგოზი(*სურვილისამებრ). P.S. სცადეთ ქიშმიშითაც ;)  
Print Email
FaceBook Twitter
დაფინანსებული

უმეტესობა ჩვენგანი სახლში ყოფნისას დღის უმეტეს ნაწილს მისაღებ ოთახში ატარებს.

ბიზნესში რისკი ყოვლისმომცველი და გარდაუვალი ნაწილია. კომპანიები ყოველდღიურად აწყდებიან ოპერაციულ, ფინანსურ და სტრატეგიულ რისკებს.
სენადექსინი საფაღარათო საშუალებაა, რომელიც სინამაქის ფოთლების მშრალ ექსტრაქტს შეიცავს.
სტატია
დილის ჩართვა
ოდაბადეშ კინოხონი
დადიანების სასახლეთა საგანძური
ჩვენი თვითმმართველობა
არქივი
«« აგვისტო 2025 »»
28293031 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
ამინდი
ზუგდიდი 17 °C
img
სოხუმი 15 °C
img
ფოთი 15 °C
img
მესტია 5 °C
img
მოცემული ვებ გვერდი „ჯუმლას" ძრავზე შექმნილი უნივერსალური კონტენტის მენეჯმენტის სისტემის (CMS) ნაწილია. ის USAID-ის მიერ დაფინანსებული პროგრამის "მედია გამჭვირვალე და ანგარიშვალდებული მმართველობისთვის" (M-TAG) მეშვეობით შეიქმნა, რომელსაც „კვლევისა და გაცვლების საერთაშორისო საბჭო" (IREX) ახორციელებს. ამ ვებ საიტზე გამოქვეყნებული კონტენტი მთლიანად ავტორების პასუხისმგებლობაა და ის არ გამოხატავს USAID-ისა და IREX-ის პოზიციას.
This web page is part of Joomla based universal CMS system, which was developed through the USAID funded Media for Transparent and Accountable Governance (MTAG) program, implemented by IREX. The content provided through this web-site is the sole responsibility of the authors and does not reflect the position of USAID or IREX.