Гастрономическая культура Самегрело и Абхазии - традиционные вкусы и новые краски
17:12 / 08.09.2022
Гастрономические особенности абхазской кухни, традиции, сохранившиеся до сегодняшнего дня, кулинарные предпочтения - что готовят дома, в сельской местности и в ресторанах. Об вы услышите в первой части передачи, из материала, подготовленного нашими абхазскими коллегами. Во второй - мы расскажем о том, чем именно отличается мегрельская кухня, от кулинарных традиции других регионов Грузии, в чем ее уникальность, почему мегрелы считаются гастрономическими патриотами, и почему важно сочетать старый вкус с современной подачей традиционных блюд.
სამეგრელოში ცხენი მხოლოდ გადაადგილების საშუალება არ იყო ის ღირსების, ტრადიციის და რწმენის სიმბოლო გახლდათ.ბიჭისთვის ცხენზე პირველად ჯდომა კაცად გახდომის საწყისად ითვლებოდა.
მოცემული ვებ გვერდი „ჯუმლას" ძრავზე შექმნილი უნივერსალური კონტენტის მენეჯმენტის სისტემის (CMS) ნაწილია. ის USAID-ის მიერ დაფინანსებული პროგრამის "მედია გამჭვირვალე და ანგარიშვალდებული მმართველობისთვის" (M-TAG) მეშვეობით შეიქმნა, რომელსაც „კვლევისა და გაცვლების საერთაშორისო საბჭო" (IREX) ახორციელებს. ამ ვებ საიტზე გამოქვეყნებული კონტენტი მთლიანად ავტორების პასუხისმგებლობაა და ის არ გამოხატავს USAID-ისა და IREX-ის პოზიციას.
This web page is part of Joomla based universal CMS system, which was developed through the USAID funded Media for Transparent and Accountable Governance (MTAG) program, implemented by IREX. The content provided through this web-site is the sole responsibility of the authors and does not reflect the position of USAID or IREX.
მასალის გამოყენების პირობები