გემრიელი ისტორიები
კოლხური ტაბლა - წიწილა წკირზე
ინგრედიენტები:

1.2 კგ წიწილა
60 გ მეგრული ხორცის სუნელი(ან აჯიკა)
50 მლ ზეთი(აჯიკას თუ იყენებთ, ზეთი საჭირო არ არის)
2 ცალი ხის წკირი


მომზადების წესი:

წიწილა გატრუსეთ, გარეცხეთ და გაამშრალეთ. გულმკერდის გასწვრივ გაჭერით და გაშალეთ. ზეთში გახსენით ხორცის სუნელი და მთელ წიწილს შეაზილეთ. თუ საწიროა, ასევე შეაძილეთ მარილი. შემდეგ დიაგონალზე, ჯვარედინად ააცვით ორ წკირზე და ღუმელში, თონეში ან ფურნეში მოათავსეთ დაახლოებით 180 გრადუსზე 30-40 წუთით, სანამ კანი არ დაიბრაწება.შესაძლებელია შეწვათ მაყალზე 30-40 წუთის განმავლობაში მუდმივი ბრუნვის რეჟიმში.

Print Email
FaceBook Twitter
დაფინანსებული
ელექტრონული კომერცია საქართველოში სწრაფი ტემპებით ვითარდება.
თანამედროვე სამყაროში ჩვენი ყოველდღიური რუტინის გასაუმჯობესებლად, საყოფაცხოვრებო ტექნიკა შეუცვლელ როლს თამაშობს.
ზუგდიდში რესტორანი ,,NK RESTAURANT AND LOUNGE’’ გაიხსნა, რომელიც სტუმრებს გამოცდილი მზარეულის მიერ მომზადებულ, ტრადიციულ და ევროპულ კერძებს შესთავაზებს.
დილის ჩართვა
ოდაბადეშ კინოხონი
დადიანების სასახლეთა საგანძური
მთავარი საინფორმაციო გამოშვება
ჩვენი თვითმმართველობა
არქივი
ამინდი
ზუგდიდი 23 °C
img
სოხუმი 20 °C
img
ფოთი 23 °C
img
მესტია 9 °C
img
მოცემული ვებ გვერდი „ჯუმლას" ძრავზე შექმნილი უნივერსალური კონტენტის მენეჯმენტის სისტემის (CMS) ნაწილია. ის USAID-ის მიერ დაფინანსებული პროგრამის "მედია გამჭვირვალე და ანგარიშვალდებული მმართველობისთვის" (M-TAG) მეშვეობით შეიქმნა, რომელსაც „კვლევისა და გაცვლების საერთაშორისო საბჭო" (IREX) ახორციელებს. ამ ვებ საიტზე გამოქვეყნებული კონტენტი მთლიანად ავტორების პასუხისმგებლობაა და ის არ გამოხატავს USAID-ისა და IREX-ის პოზიციას.
This web page is part of Joomla based universal CMS system, which was developed through the USAID funded Media for Transparent and Accountable Governance (MTAG) program, implemented by IREX. The content provided through this web-site is the sole responsibility of the authors and does not reflect the position of USAID or IREX.